Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Ljusblå logga för Heras Stängsel AB.

HEM / PRODUKTER / GRINDAR / SKJUTGRINDAR / ARGOS SKJUTGRINDAR

Argos skjutgrindar

Lagkrav & Prestanda-deklaration
Produktblad
Bruksanvisning
Dokumentarkiv

Fribärande mobil skjutgrind

Den fribärande skjutgrinden Argos kombinerar optimal flexibilitet, säkerhet och är det perfekta valet vid övergången från manuell slaggrind till skjutgrind, eller tack vare sin utformning på prefabricerat fundament, det optimala valet till byggarbetsplatsens infart. Högkvalitativt aluminium utgör basen för denna jämnt gående skjutgrind. Argos är en användarvänlig, stark och smidig grind. 

Grinden levereras färdigmonterad på prefabfundament av betong, för dagmått 6 eller 7 meter samt i höjd 2 meter. Komplett monterad med eller utan eldrift.

Argos, en fribärande skjutgrind, som levereras komplett färdigmonterad på betongfundament med hajtandat klätterskydd i ovankant. Skjutgrindarna kan levereras i manuellt utförande, försedda med lås för uppställning för fordons- eller gångpassage. Eller med förmonterad grindautomatik för eldrift och öppning via handsändare. Eldriven grind kan kompletteras med tillval så som fotocell, blixtljus, strålkastare och extra handsändare/fjärrkontroller.

   

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Logotyp Heras Stängsel och DNV-GL. Vi är ISO certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

   

© Copyright Heras Stängsel AB