Som ett led i att vara Europas premiumvarumärke inom områdesskydd är vårt serviceerbjudande en viktig del. Vi på Heras fortsätter därför att utöka vår serviceavdelning och söker nu en servicesäljare med placering på vårt kontor i Helsingborg. Tjänsten är ny och tillsammans med resten av vårt serviceteam kommer du vara med att lyfta avdelningen till nästa nivå!

Du kommer tillhöra den svenska serviceavdelningen med södra Sverige som arbetsfält och rapportera till Country Service Manager. Du blir del av ett mindre team med stora ambitioner och som backas upp av en central satsning inom verksamhetsområde service.

Fokus ligger på försäljning av avtal till den befintliga marknaden. Men även försäljning av kommande säkerhetskoncept och support till våra projektsäljare vid behov.

Vem är du?

Vi söker en driven säljare med dokumenterad framgång av uppsökande försäljning. Du är inte rädd för att bryta ny mark och tar fullt ansvar för hela försäljningskedjan. Kommunikation och samarbete är viktiga delar i ditt arbete och för att trivas hos oss tror vi att du som söker är positiv, prestigelös, flexibel och vill vara del av en gemenskap.

Vi lägger stort fokus på din personlighet, men det är meriterande med erfarenhet av liknande branscher som vår, anläggnings-, service- eller byggbranschen.

Du är en ödmjuk, men ambitiös person som vill växa med uppgiften och utvecklas tillsammans med oss på den resa vi gör framåt

Krav

Erfarenhet av B2B försäljning
Är självgående och har ett starkt driv
Har minst gymnasieutbildning
Strukturerat arbetssätt
Krav på svenska i tal och skrift och att du behärskar engelska i tal och skrift då vi har engelska som koncernspråk
Krav på B körkort

Vad erbjuder vi?

Fast lön + rörlig del
Tjänstebil
Tjänstetelefon
Laptop
Ipad

Känns denna roll och Heras som en plats för dig? Läs nedan för att söka idag!

Start: 1/1-2020 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Johan Andersson (Country Service Manager) johan.andersson@heras.se 042-295012

Josefina Wirén (HR Manager) josefina.wiren@heras.se 042-295010

Eller ansöka här.

Heras är Sveriges största leverantör av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 100 anställda i Sverige och 1200 i Europa.

På Heras sätter vi säkerheten först och vi står för våra värderingar som är Tillförlitlig, Engagerad och Expert. Genom våra värderingar ska vi nå vårt mål att vara erkända som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd.