HSE-Q ansvarig

HSE-Q-ansvarig
V
ar med på en spännande utvecklingsresa!

Vi har en spännande expansionsfas framför oss och behöver därför utöka med någon som på heltid tar helhetsansvaret för våra HSE-Q frågor i Norden! Vi ger dig nu möjligheten att:

  • Ta vid, leda och utveckla säkerhetsarbetet
  • Arbeta proaktivt med hälsa och välmående i en organisation där säkerhet står högst på agendan
  • Möjlighet till att arbeta både operativt och strategiskt på en Nordisk marknad

Låter det som något för dig? Då ska du genast läsa vidare!

Vi är Heras – internationella experter på områdesskydd

Om du någon gång kört in genom en bom till en flygplats eller genom grindar till ett industriområde så har du kanske passerat just en produkt från Heras.

I över 70 år har Heras levererat teknisk säkerhet i form av områdesskydd till handel, industrier och flygplatser över hela Europa. Vi står för tillverkning, försäljning, montering och service på våra produkter och sysselsätter idag över 1200 personer internationellt, varav 200 kommer att bli dina kollegor i Norden!

Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra – i vått och torrt.

Hos oss får du arbeta proaktivt med medarbetaren i fokus.

På Heras står Säkerhet alltid högst på dagordningen och vi tror på att vi ständigt kan utvecklas och förbättras inom detta område. Vi arbetar utefter de nationella lagarna men även med ett stort fokus på det vi kallar våra Life saving rules, internt satta mål och förutsättningar för en bättre arbetsplats.  Du kommer att bidra till att förbättra hälsa, säkerhet och miljö för att säkerställa vår hälso- och säkerhetskultur. Du kommer stödja verksamheten i Sverige, Danmark och Norge genom tillämpning av fördjupad HSE-Q kunskap samt underlätta effektiv riskhantering, förebygga och rapportera HSE-incidenter men även rapportera framsteg vad avser hållbarhetsmål och andra resultatindikatorer. Du kommer även arbeta i gemensamma projekt med dina kollegor runt om i Europa för att fortsätta utveckla oss som grupp där din roll blir att spegla den nordiska verksamheten.

Det blir även ditt ansvar att ta emot och leda tillbudsrapportering och göra orsaksanalyser för vad som skett. Utöver detta är du en drivande resurs och sammankallande för vår Skyddskommitté.

Passar du in på vår beskrivning? Vill du bli en del av vår spännande expansionsresa? Då ska du inte tveka att skicka in din ansökan!

Ansök

Ansök genom att klicka här. Urval kommer att ske löpande med återkoppling senast i samband med att tjänsten är tillsatt.

 

Är du försäljare av rekryterande tjänster eller bemanning undanber vi era samtal