Heras Söker Marknadsspecialist för ett föräldrar vikariat

Heras är Sveriges största leverantör av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 100 anställda i Sverige och 1200 i Europa.

Vem är det vi letar efter?

För denna position söker vi dig som trivs i en prestigelös organisation där du arbetar i en professionell miljö där förmågan att utveckla och implementera egna initiativ spelar en viktig roll. Du tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt men ändå med en tillhörighet av ett team.

Du har en kandidatexamen inom marknad och du har tidigare arbetat med frågor inom lead generation och med marknadskommunikation. Vi ser helst att du kommer ifrån en närliggande bransch och har förståelse för den marknad vi arbetar inom. Du är van att möta organsationens krav och att ha ett flertal kontaktytor som löper samtidigt. Eftersom en del av tjänsten innebär arbete med vår hemsida tror vi även att en du besitter en del tekniska kunskaper inom detta område.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att få ansvara för att förbereda, implementera, koordinera, analysera och rapportera olika marknadsaktiviteter. Du kommer att samarbeta nära vår Senior Marketing Manager för Heras Group, vår Country Manager Sweden och vår försäljningsavdelning för att generera och följa upp leads. Du kommer även att arbeta med intern och extern marknadskommunikation inkluderande försäljningskampanjer, marknadsföring av webbplatser, leadgenerering och evenemang.

Viktiga individuella uppgifter för positionen:

– Administration av webbplatsens innehåll
– Översättningskontroll av marknadsföringsinnehåll
– Underhåll och beställning via Heras marknadsföringsportal
– Skapande, implementering och utvärdering av NPS-undersökningar
– Intern och extern marknadskommunikation
– Implementering av varumärkes- och produktutvecklingsplanerna i samordning med Senior Marketing Manager Heras Group och Country Managers SE
– Deltagande i planeringen av nya produktlanseringar och EOL-processen
– Planering och genomförande av kampanjer
– Leadgenerering inklusive rapportering för befintliga och nya kunder
– Vara ett stöd i marknadsintelligens och analys
– Kontaktpunkt för gruppbyråer och lokala marknadspartners

Genom våra värderingar Tillförlitlig, Engagerad och Expert ska vi nå vårt mål att vara erkända som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd. Säkerhet är vårt största fokus och står alltid överst på dagordningen och ett givet inslag i vår vardag.

Tjänsten är ett föräldrar vikariat till och med oktober med eventuell möjlighet till förlängning till årsskiftet.

Contact

Josefina Wirén: ansokningar@heras.se