Servicekampanj

Montör – Göteborg

Vi söker montör till vår region Göteborg

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Vi skyddar det du värderar högst.

I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 6 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 6 olika länder.

Rollöversikt

Vi på Heras söker nu en ny montör till vår region i Göteborg. Att arbeta som montör hos oss innebär ett fysiskt och fritt arbete där din arbetsplats varierar beroende på vart projekten befinner sig. Du åtgår från kontoret i Gunnilse för att sedan utföra montage av områdesskydd från Varberg till norr om Göteborg i en av våra montagebilar. Ni arbetar oftast i par och du kommer att ingå i en montagegrupp där du svarar till vår montageledare i Göteborg.

Vad vi letar efter

Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete, att arbeta utomhus samt har stor ansvarskänsla och är noggrann. Erfarenhet av stängselmontage, entreprenadarbete är önskvärt och det är meriterande om du har BE körkort. B körkort är dock ett krav. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt att lära samt har en känsla för att bidra till gruppen, är ordningsam och noggrann. Har du en teknisk förståelse ser vi det som en fördel medan svensktalande i tal och skift är ett krav. Grundläggande kunskaper i det engelska språket är även det ett krav. För att trivas hos oss tror vi att du som söker är ansvarstagande, prestigelös, flexibel, positiv och vill vara del av en gemenskap.

Som montör kommer du att arbeta med:

  • Uppsättning av områdesskydd
  • Fysiskt tunga arbetsuppgifter som till exempel grävningsarbete
  • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra produkter

Vad kan du erbjuda Heras?

  • Kunskap inom vårt arbetsområde
  • Glädje och entusiasm

Vad kan Heras erbjuda dig?

  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas
  • Att vara del av en trevlig gemenskap

Ansökan

Skicka in din ansökan till ansokningar@heras.se och märk ämnesraden med Montör GBG.
Låter detta som en intressant möjlighet så tveka inte att söka då vi kommer ha ett löpande urval.

 

Är du försäljare av diverse tjänster undanber vi oss din kontakt.