Säljare Göteborg

Säljare – var med på en spännande utvecklingsresa!

Vi har en spännande expansionsfas framför oss där vi nu tar steget mot att bli en helhetsleverantör. Därför behöver vi nu utöka vårt team i Göteborg med ytterligare en säljare! Vi ger dig nu möjligheten att:

✓ Bygga en egen kundbas med fasta kunder
✓ Åka ut på givande fältbesök med din egen tjänstebil
✓ Expandera vårt geografiska avtryck i Västsverige

Låter det som något för dig? Då ska du genast läsa vidare!

Vi är Heras – internationella experter på områdesskydd

Om du någon gång kört in genom en bom till en flygplats eller genom grindar till ett industriområde så har du kanske passerat just en produkt från Heras – och det är precis dessa säkerhetslösningar med tillhörande tjänster som du ska sälja!

I över 70 år har Heras levererat teknisk säkerhet i form av områdesskydd till handel, industrier och flygplatser över hela Europa. Vi står för tillverkning, försäljning, montering och service på våra produkter och sysselsätter idag över 1200 personer internationellt, varav 100 kommer att bli dina kollegor i Sverige!

Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra – i vått och torrt. Oavsett om du behöver hjälp med offerering eller har en utmanande kund finns det alltid en kollega nära till hands för att dela med sig av smarta tips! Med andra ord – här får du inte bara sälja högklassiga säkerhetsprodukter och tjänster, utan även ta del av olika säljkompetenser och knyta viktiga kontakter – allt för att bli en riktigt skicklig säljare.


Hos oss får du bygga långsiktiga och viktiga kundrelationer

Som säljare hos oss kommer du att sälja helhetslösningar. Du säljer en rådgivande lösning till kund genom att sälja våra produkter i form av grindar, stängsel och bommar, tillsammans med tillhörande tjänster som montage och underhåll till olika sektorer i samhället. Du kommer att bli en av fyra säljare som tillsammans ansvarar för bearbetning av Göteborgsregionen.

En vanlig arbetsvecka innebär att du har dina säljdagar där du åker ut till såväl nya kunder för att sälja in våra lösningar som till befintliga kunder för att presentera nya lösningar som kan passa just deras verksamhet. Övrig tid är schemalagd för administrativa uppgifter, vilket betyder att du aldrig behöver sitta och stressa de sista minutrarna på arbetsdagen.

Hos oss är du och dina kollegor en viktig kugge i att nå vårt mål att bli marknadsledande inom områdesskydd. För att du ska kunna bli en riktig expert på att sälja kommer du därför att få en gedigen introduktion av oss i allt från produktkunskap till prissättning innan du ger dig ut för att testa dina vingar.


Du – tekniskt intresserad med en säljande personlighet

För att axla rollen som säljare med bravur tänker vi oss att du har arbetat med någon form av systemförsäljning tidigare. Om det har varit larm eller maskiner spelar dock mindre roll. Skulle det däremot vara så att du har jobbat med entreprenad eller liknande och har ett brinnande intresse för kundkontakt så välkomnar vi också din ansökan!

För den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du är intresserad av teknik och gillar att förklara komplexa produkter på ett pedagogiskt sätt för dina kunder. Du är nyfiken, självgående och triggas av att arbeta resultatdrivet mot både dina egna och organisationens uppsatta mål.

Ansök

Passar du in på vår beskrivning? Vill du bli en del av vår spännande expansionsresa? Då ska du inte tveka att skicka in din ansökan! Du ansöker enkelt genom att klicka här.