Stålnätspaneler – starkt, robust och underhållsfritt i alla väder

I decennier har vi erbjudit flera typer av stålnätspaneler, och det har alltid varit en favorit hos våra kunder. Anledningarna är många, men bland annat för att det förutom att erbjuda hög säkerhet även är underhållsfritt, vilket är att föredra inom t.ex. industri och logistikbranschen.

Ett panelstängsel håller en högre säkerhetsgrad än t.ex. ett flätverksstängsel, även kallat gunnebostängsel, tack vare den kraftiga, svetsade konstruktionen. Detta typ av stängsel är idealisk för företag som behöver garantera säkerheten för sina anställda och kunder. Det lämpar sig även för skolor och andra offentliga platser eftersom det ger en säker miljö utan att offra estetiken då den kan lackas till valfri kulör för att smälta in eller ge karaktär till omgivningen. Med sin långa hållbarhet garanterar ett panelstängsel god säkerhet under många år framöver.

Stålnätspaneler lämpar sig väl för vårt skandinaviska väder och kan med trappning användas i all terräng. Det monteras snabbt och enkelt och är därför ett idealiskt val för alla situationer där styrka och hållbarhet önskas, t.ex. som ett industriellt staket eller institutionellt staket.

Läs mer om våra stålnätspaneler.