Enthavs Schakt & Entreprenad anlitar Heras för områdesskydd

Ett av de projekt som Heras Jönköping nyligen slutfört och som företaget känner stor stolthet över är områdesskyddet kring den europeiska logistikfastighetsutvecklaren Verdions nya anläggning söder om Jönköping. Totalt handlar det om 890 meter panelstaket och tre motordrivna grindar.

– Resultatet har, som alltid, blivit mycket bra säger Patrick Enthav, arbetsledare på Enthavs Schakt & Entreprenad, som anlitat Heras till projektet.

Familjeföretaget Enthavs Schakt & Entreprenad AB har funnits i drygt 20 år och de senast 15 åren har företaget anlitat Heras när det gäller områdesskydd i samband med sina entreprenader.

– Det har alltid fungerat bra med Heras. De levererar alltid i tid och vi får sällan några reklamationer, vilket är viktigt för oss som huvudentreprenör, berättar Patrick Enthav, och fortsätter:

– Dessutom är de på Heras vi jobbat med flexibla och smidiga när det gäller att svara upp till kundens önskemål. De ser inga problem i att fixa speciallösningar om kunden önskar det.

Det senaste samarbetet mellan företagen handlar om en 4,1 hektar stor tomt i industriområdet Stigamo, utmed E4:an, strax söder om Jönköping. Slutkunden är logistikfastighetsutvecklaren Verdion som bygger en 21 000 kvm logistikfastighet, en investering på 360 miljoner SEK.

Heras arbete har inneburit att man monterat 890 meter panelstängsel och tre motordrivna grindar. Under staketet ligger även en rad med plattor som ramar in och lyfter fram områdesskyddet extra fint.

– Det är stiligt och snyggt gjort och vi är stolta för att lämna över det till slutkunden, säger Patrik Enthav.

– Just den här kunden hade speciella önskemål om en särskild gråaktig kulör och då tog vi fram det. Det är ett fint referensprojekt som vi är stolta över att visa upp, säger Henrik Sonnerby, distriktschef på Heras i Jönköping.

Behöver du hjälp med rådgivning eller offert? Kontakta Henrik Sonnerby.