GaragePark erbjuder den säkraste förvaringsplatsen och arbetsplatsen i Nederländerna, delvis tack vare Heras

GaragePark har 33 depåplatser inuti garage i Nederländerna och är på väg att bygga minst 12 till. Företaget letade efter en effektiv och pålitlig partner för att säkerställa sina platser. GaragePark valde Heras på grund av dess goda service och omfattning.  

Heras tillhandahåller grindar och stängsel för skydd av GarageParks lokaler. Detta gör att företaget kan sticka ut på marknaden när det gäller säkerhet.  

Utmaningen 

GaragePark är den största leverantören av garageplatser i Nederländerna. Det finns nu 33 GarageParks med totalt över 4 000 lagerplatser. Garageboxarna är oftast uthyrda till enskilda företagare och frilansare, som målare, snickare och ägare av anläggningar. Garageboxarna används av dem bland annat för förvaring av verktyg, material och förnödenheter. Boxarna används även som förvaring av exempelvis släpvagnar och används också som arbetsplats. Det är därför viktigt att parkeringsplatserna är ordentligt skyddade.  

Byggandet av nya garageparker går blixtsnabbt. Boxarna är byggda av prefabricerade element, entreprenörer är anställda för arbete i tät följd och investerare förväntar sig att parkeringsplatserna ska levereras enligt schemat. ”Vi vill slutföra minst tolv nya parkeringsplatser under det kommande året”, säger marknadschefen John van Heijningen. ”För säkerheten i parkeringsplatserna var vi ute efter en sammarbetspartner som kunde hänga med i vårt höga tempo och som håller överenskommelser.”  

Tillvägagångssättet 

Efter en kort tids samarbete med en annan säkerhetspartner så är GaragePark tillbaka tillsammans med Heras.  Van Heijningen: ”Vi märkte att vi inte fick den service som vi letade efter från vår tidigare partner. Vi erhåller denna typ av service hos Heras” De är den största aktören i Nederländerna och inom branschen för områdesskydd.  De har stort inflytande och är en pålitlig partner för oss i parkeringsplatsutvecklingen. 

Lösningen 

Heras utrustar GarageParks filialer med stängsel som är två meter högt. På framsidan finns ett palissadstängsel med lämpligt affärsmässigt utseende. På områdets sidor och baksida finns ett kraftigt stängsel tillverkat i stålnät. Van Heijningen: ”Stängslet har utrustats med ett säkerhetssystem för   att avskräcka inkräktare. Elstängsellarm har monterats i överkant på stängslet för att förhindra inkräktare att klättra över. Systemet är kopplat till ett kontrollrum.” En fribärande elektrisk Delta skjutgrind som sömlöst ansluter till palissadstängslet, ger kunder tillgång till området. Vid nödfall har varje parkeringsplats också en nödutgångsgrind med automatisk stängning som är Swing gate Euro 2. 

“Heras staket och stängsel utgör en viktig del av vår totala säkerhet”, säger Van Heijningen. ”Kunder ges tillgång till garaget med en personlig nyckelbricka. Det finns även kameraövervakning som monitoreras av ett säkerhetsföretag. En plan för belysning säkerställer en känsla av säkerhet efter mörkrets inbrott.
 

På grund av denna omfattande kombination av säkerhetsåtgärder har vi ett BORG-2 säkerhetscertifikat. Detta bevisar att våra parkeringsplatser är väl skyddade mot inbrott. Detta är viktigt för våra kunder som lagrar värdesaker i dem. Dessutom är denna kvalifikation ibland en förutsättning för att kunna försäkra deras förvaring.”  

Van Heijningen och hans kollegor är väldigt nöjda med samarbetet med Heras. “Vår personal gillar alltid att arbeta med sina kontakter hos Heras. De är pålitliga och håller vad de lovar. Dessutom innebär Heras storlek att de kan vara flexibla när det är nödvändigt. De erbjuder utmärkt service, vilket skiljer dem från andra företag. Vi tror att kontinuitet är viktigt vilket innebär att vi siktar på ett långsiktigt partnerskap med Heras.”  

Information och råd

Behöver du råd och support för ert områdesskydd? Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.