Heras säkrar Sveriges starkaste logistiklägen

Enligt branschtidningen Intelligent Logistik är Stigamo, det nya attraktiva industriområdet i Jönköping, ett av Sveriges starkaste logistiklägen. Schaktab är på plats för att bygga stora delar av anläggningen och har efter många år med Heras, fortsatt med stängsel och grindar från Heras för att omringa området.

Just nu, söder om Jönköping pågår ett stort bygge av ett nytt industriområde, med bra affärsläge och med ett av Sveriges bästa logistikläge. Området går under namnet Stigamo, och kommer att inkludera sju nya industriprojekt. Schaktab är på plats och arbetar med byggnation av nästan alla tomter och har med Jesper Wångös expertis som platschef valt Heras som leverantör av stängsel och grindar, för att omringa och säkra området.

Efter många år är Heras ett självklart val. Några gånger har vi provat andra leverantörer, men vi har alltid fallit tillbaka på Heras. På Heras erbjuds bra och serviceinriktad personal med expertis, samt fördelaktiga priser, berättar Jesper Wångö, platschef på Schaktab.

Schaktab erbjuder tjänster inom mark- och anläggningsentreprenader och har valt Heras som huvudleverantör i många år. I Stigamoprojektet hittas Heras industristängsel, vik- och skjutgrindar, gånggrindar och bommar.