Väl skyddade anläggningar är avgörande för Boxcomplex

”Jag tror på ett robust staket som inte lätt kan brytas upp eller klättras över.” Det här är Jeroen Schurink, delägare i Boxcomplex. Projektutvecklaren designar, hyr ut och säljer multifunktionella affärs- och förvaringsutrymmen i form av garage i ”betonglådor” på säkra platser. Heras är hans partner när det gäller stängsel, grindar och tillträdeskontroll för alla dessa parker.

God säkerhet är av största vikt
De fem Boxcomplex-anläggningarna innehåller mellan sextio och hundra affärsoch lagringsutrymmen för kunder inklusive bygg- och installationsföretag, återförsäljare, cykeltillverkare och metallförsörjningsföretag. Även privatpersoner är kunder, till exempel ägare av veteranbilar och motorcyklar, som antingen hyr eller köper utrymmen. En välskyddad anläggning är avgörande för Boxcomplex. ”Våra kunder måste vara övertygade om att deras egendom är i tryggt och säkert förvar”, säger Jeroen Schurink.

Skjutgrind med tillträdeskontroll

Det är inte en slump att Heras är den permanenta partnern för alla Boxcomplexparker. Schurink: ”Tidigare, innan vi började arbeta med Heras, hade vi ofta problem med fel som orsakade att grindarna blev blockerade vid öppning eller stängning. Kul för våra kunder. Då började jag prata med Heras och de levererade omedelbart en bra produkt för oss: en solid lösning med palissadstaket med automatisk skjutgrind och tillträdeskontroll. Vi har knappast haft några störningar sedan dess. Heras är vald som leverantör för alla våra anläggningar, nu och i framtiden.”

Mer behöver inte sägas

Förutom det årliga underhållet och 24/7 driftsäkerhetstjänsten utvecklade Heras en praktisk användarhandbok för skjutgrinden och systemet för tillträdeskontroll särskilt för Boxcomplexkunder. Schurink: ”Heras vet vad vi vill ha och känner till vår målgrupp. Att ha möten, ge skräddarsydda råd, leverans i tid; allt går smidigt och vi arbetar perfek tillsammans för att förverkliga nya projekt.”