Heras lanserar efter förvärvet nytt varumärke för den danska perimeterskyddsgruppen

Heras, en ledande europeisk leverantör av permanenta och mobila perimeterskyddslösningar, har lanserat det nya utseendet för de tre danska företag som det förvärvade i december 2020. Företaget, som är verksamt i 25 länder, förvärvade SER Hegn Group för att stärka sin marknadsposition för perimeterskydd och säkerhetslösningar i Danmark och Norden.

Eftersom SER Hegn Group varit etablerat i över 30 år och vuxit till att bli den danska marknadsledaren, är Heras angelägen om att behålla varumärkeskännedomen och identiteten hos de tre koncernbolagen och har därför valt dubbla varumärken för Moosdorf Hegn, Stentoft Hegn och SER Hegn.

Från den 1 juli 2022 har SER Hegn-koncernen ett nytt utseende som återspeglar att den är en del av Europas ledande leverantör av perimeterskydd och säkerhetslösningar. Genom att behålla delar av sitt tidigare varumärke sänder de ut ett starkt budskap om att de fortfarande är förstahandsvalet för företag över hela Norden som letar efter experthjälp och kvalitetskontroll av passerkontroll och perimetersystem kompatibla med alla europeiska direktiv.

Både Heras och SER Hegn Group var angelägna om att behålla de danska företagens DNA för att lägga en stark grund för fortsatt tillväxt i Norden.

Henrik Otterstedt, Head of Nordic på Heras, berättar att omställningen har varit spännande, fascinerande och lärorik, eftersom alla företag och personal inom SER Hegn-koncernen har anammat att vara en del av Heras. Han hoppas att även SER Hegn Groups kunder kommer att reagera på samma positiva sätt, då varumärket kan vara nytt men allt annat som de har kommit att förvänta sig av de tre företagen förblir detsamma.

”Efter Heras förvärv av SER Hegn, Moosdorf Hegn och Stentoft Hegn 2020 har integrationen av verksamheterna pågått. Detta har inte varit synligt för marknaden, men från och med 1 juli kommer Moosdorf Hegn , Stentoft Hegn och SER Hegn att inkludera Heras logotyp som en del av sitt varumärke, säger Otterstedt.

”Vårt mål med integrationen är att ta tillvara alla de styrkor som företagen och deras personal har, samt deras mångåriga erfarenhet och breda kunskap om områdesskydd. Våra kunder kommer att möta samma engagemang och omsorg som tidigare men med ett ännu starkare utbud.”

För mer information kontakta:

Henrik Otterstedt
Head of Nordic
Tel 042-29 50 13
henrik.otterstedt@heras.se

 

Om företagen

SER Hegn-koncernen (SER Hegn, Moosdorf Hegn och Stentoft Hegn)
SER Hegn är marknadsledare för perimeterskydd och säkerhet i Danmark. Byggd på en platt regional struktur sätter SER Hegn kundrelationer främst och levererar lönsam prestanda genom att driva innovation och operativ excellens genom sina installations- och serviceteam. Sammantaget har de tre danska företagen mer än 130 års erfarenhet inom området.

Om Heras
Heras är en ledande europeisk leverantör av permanenta och mobila perimeterskyddslösningar. Vi är verksamma i över 25 länder och har mer än 1 100 medarbetare.

Experter på områdesskydd

Vi designar, tillverkar, installerar och servar tillfälliga och permanenta perimeterskyddslösningar för kunder inom affärs-, samhälls och industrisektorer. Våra perimeterskyddslösningar omfattar produkter och tjänster inklusive avgränsning, tillträdeskontroll och detekteringsprodukter samt integrerade system, tillsammans med projektledning, integration, installation, driftsättning och underhållstjänster. Vårt mål är att bli erkänd som Europas premiummärke för områdesskydd, bevisat av vår pålitlighet, engagemang och expertis.

Heras grundades 1952 och har framgångsrikt uppfyllt och överträffat sina kunders säkerhetsbehov i hela Europa under många år. Det är denna meritlista, i kombination med den ständigt utvecklande kompetensen hos vår personal, som gör att vi kan säga att vi är experterna på områdesskydd. www.heras.se