Kjell Borch – ny regionchef i Stockholm

I höst har Kjell Borch tillträtt som regionchef för Heras. Kjell har lång erfarenhet av affärsutveckling och försäljning, bland annat från bygg- och anläggningsbranschen. Han kommer närmast från tjänsten som filialchef på Lambertsson.

– Jag sökte en ny utmaning och områdesskydd är en helt ny produkt för mig. Det som lockade med Heras är att jag ser stor potential i Stockholmsregionen och vill gärna vara med i arbetet med att utveckla det området, säger Kjell Borch.

Som ledande aktör inom områdesskydd är det just nu hög efterfrågan på våra produkter och tjänster och vi befinner oss i en expansiv fas. Just nu rekryterar vi montörer, servicetekniker och säljare i ett flertal distrikt. I september tillträdde Kjell Borch som regionchef i Stockholm.

– Kjell kommer med gedigen erfarenhet och ett stort engagemang, vilket kommer gynna såväl regionkontoret i Stockholm som företaget i stort, säger Heras Nordenchef Henrik Otterstedt.

Både Heras och regionkontoret i Stockholm befinner sig i en expansiv fas. Framöver är det många roliga projekt som inleds, och rekryterandet fortsätter.

– Vi kör full fart framåt! Fokuset framöver kommer i huvudsak att ligga på service och kvalitét i allt vi gör. Vi håller just nu på med rekrytering av en ny servicetekniker, och så vill vi anställa två montörer till. Det händer mycket på Heras just nu – vilket känns oerhört kul, avslutar Kjell Borch.

 

För mer information:

Henrik Otterstedt, Nordenchef Heras, +46 42-29 50 13, henrik.otterstedt@heras.se

Kjell Borch, regionchef Stockholm, +46 76-256 89 95, kjell.borch@heras.se