Fungerande områdesskydd – avgörande för verksamhetens funktion

För många företag är ett välfungerande områdesskydd inte bara en nödvändighet, det kan också vara avgörande för verksamhetens funktion. För Sandberg Developments fastigheter Lesurak och Ögårdsros i Malmö kan en trasig grind innebära stor negativ påverkan.

– Grindarna är grundläggande för att vår verksamhet ska fungera, säger Dennis Borgström på Sandberg Development.

Fastigheterna Lesurak och Ögårdsros ägs av det familjeägda investeringsbolaget Sandberg Development i Malmö. Dessa hyrs i sin tur ut till dotterbolag inom koncernen. I Lesurak sitter Aimpoint, som arbetar med rödpunktsikte. Ögårdsros utgör kontorsplats för Granuldisk, som tillverkar storköksdiskmaskiner. De båda fastigheterna har områdesskydd och motoriserade skjutgrindar, styrda med Heras Connect.

– Vi får en bra överblick samtidigt som vi kan styra våra grindar smidigt. Vi har ställt in grindarna på specifika tider, så att de öppnas och stängs automatiskt. Dessutom är det enkelt att ändra tiderna i mobilen om vi någon gång vill att de ska stänga senare respektive öppna tidigare, berättar Dennis Borgström.

Utöver områdesskydd har företaget ett serviceavtal: Premium VIP. Vilket innebär minst två servicebesök per år, årlig klämkraftsmätning, rabatt på reservdelar, samt prioriterad hjälp och support.

– Går något sönder, eller om något händer med grindarna, kan vi alltid höra av oss till Heras. Det är viktigt både för oss och för företagen som hyr lokalerna – utan fungerande grindar kan vi varken leverera eller ta emot leveranser.

Att grindarna fungerar är nödvändigt för ruljangsen på Lesurak och Ögårdsros. Lika viktigt blir därför samarbetet med Heras.

– Vi har arbetat med Heras under en längre tid och samarbetet har fungerat bra sedan start. Det är alltid snabb återkoppling och service när vi behöver hjälp med något. Det viktigaste för oss är bra service och välfungerande grindar – vilket är anledningen till att vi arbetar med Heras, avslutar Dennis.