Huvudmeny
Snabblänkar
Stäng

Bullerskydd från Heras Stängsel

Heras bullerskydd

Med tre olika bullerskärmssystem har vi möjlighet att leverera både stora och små bullerplank. Buller är ett ökande problem i våra storstadsregioner, som kan avhjälpas med både snyggt och funktionellt bullerskydd.

Ett ökande problem i expanderande regioner – buller

I takt med att våra storstadsregioner växer, ökar behovet av bullerdämpning. Heras levererar flera olika system, med bullerskärmar i bland annat trä, glas och kokosfibrer – med stora möjligheter till kundanpassat slutresultat med ett både estetiskt och funktionellt bullerplank. Utmed hårt trafikerade vägar och i växande bostadsområden krävs många gånger insatser för att få ned ljudnivåer från omkringliggande verksamheter eller fordon. Ett bullerskydd kan många gånger anpassas både utseendemässigt för att smälta in i omgivningen, men även anpassas för att verka reflekterande eller dämpande. Även in i detalj kan många av systemen anpassas till omgivningen i sig – med olika kulörer på krönplåtar eller dekor och glaspartier som samspelar med närområdet. Oavsett om problematiken med oljud uppstått på grund av ökande fordon, spårområden eller industrifastigheter, så hjälper vi er gärna att se över förbättrings möjligheter med Heras Stängsels bullerskärmssystem. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tillfällig bullerdämpning

Även i byggskedet uppstår buller. För tillfällig bullerdämpning har vi möjlighet att leverera smidiga sektioner anpassade för våra byggstaket. Det mobila bullerskyddet monteras snabbt och enkelt och erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som tillskillnad mot många andra kräver mindre planering/hantering och enkelt kan justeras och flyttas. I takt med att behovet förändras. Läs mer om Heras mobila bullerskydd här.

Heras Stängsel i Västervik

Kontakta Heras Stängsel i Västervik om ni vill få mer information. Vårt försäljningskontor i Västervik är med lång erfarenhet helt inriktat mot just bullerdämpning, samt även viltstängsel, och är varje år delaktiga i mängder med både stora och mindre entreprenader där bullerskydden Reflekt, Absorb, Noise Reducer eller den gröna bullerskärmen Kokowall monterats utmed tungt trafikerade vägar och mycket mer.

reflekt_absorb_koko_noise_heras_1570x29375 (2)