Huvudmeny
Snabblänkar
Stäng

Färgglatt stängsel och staket

Ett klassiskt grönt förskolestängsel, eller varmförzinkat industristängsel är kanske ofta det många förknippar med Heras Stängsel. Men vi levererar betydligt fler system än så – och ett färgglatt stängsel kan verkligen liva upp även under höst och vinter!

Heras Tango Rail – speciellt lämpligt för flerfärgade staketsystem!

 

Med en mängd olika kulörer och möjliga färgkombinationer, är Heras Tango Rail ett staket som både inhägnar på ett tryggt vis med mjuka former men även sätter färg på inhägnaden i sitt flerfärgade utförande.Staketen kan även kombineras med grindar i samma färgglada Tango Rail-utseende. Grindar kan även monteras försedda med fjäderbelastade gångjärn, som förhindrar att grindarna lämnas helt öppna. Funktionellt, flerfärgat och roligt, med en spännande design. Även om de vanliga färgalternativen hör till vanligheten så är det kul att se ett färgglatt stängsel eller staket lysa upp den här tiden på året!

Läs mer om vårt produktsegment Villa & Förskola, eller kontakta ert närmsta försäljningskontor för mer information!

Heras Leaning Fence – anpassningsbart, stilrent och funktionellt!

Även våra stödräcken Leaning Fence kan levereras i många olika utföranden. Med anpassad höjd och i önskade kulörer för att passa övrigt stängsel, eller anläggningen i sig. Ett stödräcke kan monteras med eller utan svetsade nätpaneler och på så vis fungera som stommen för uppsättning av sponsorpaneler eller reklambanners då stödräcket monterats på en idrottsplats.

Systemet Leaning Fence är både anpassningsbar och utformat med fokus på kvalitet och livslängd. Anslutningskomponenter för överliggarrör och stolpar har mjuka former med sömlös passform, för ett stabilt och funktionellt slutresultat vid montering runt stora som små bollplaner och idrottsanläggningar.
Referensbilden intill visar ett härligt slutresultat för en frisbegolf