Stäng
Huvudmeny
Snabblänkar
Stäng

God jul och gott nytt år från Heras Stängsel

God jul och gott nytt år från Heras

Så här i slutet av 2016 känner vi oss stolta när vi ser tillbaka på det fartfyllda året som passerat och alla projekt som slutförts.
Förtroendet vi fått under året, från nya kunder och genom åren återkommande kontakter, både glädjer och stärker oss inför nästa års utmaningar. Vi riktar självfallet även ett stort TACK till alla kollegor, samarbetspartners och leverantörer som gjort detta året till vad det blivit.

Vi är glada över det stora antal anläggningar och projekt som vi har fått vara delaktiga i, från förskolor till industrifastigheter. Väldigt uppskattat att se är även det under året ökande intresset för Heras Stängsels system för trafikmiljöer. Det har både markerats och skyddats runt om i landet med Heras “HHGF”-sortiment, som bland annat innehåller olika typer av GC-räcken, permanenta pollare och andra skyddande komponenter. Men det är även kul att se ett ökande intresse för trafikpollare ur J-serien och vår stärkta roll på marknaden genom kilometervis med bullerskydd och viltstängsel som Heras i Västervik fått förtroendet att leverera.
Med mindre än en vecka kvar till julhelgen innebär det att det snart är tid för lite välförtjänt ledighet med familj och nära. Vi passar därför på att önska alla en riktigt god jul och gott nytt år från Heras Stängsel.

god jul och gott nytt år från Heras

Öppettider över jul och nyår

I mellandagarna och i anslutning till jul- och nyårshelgen kan det förekomma vissa lokala avvikelser i öppettider för våra försäljningskontor runt om i landet. Kontakta Ert närmsta försäljningskontor om ni vill veta mer, eller har frågor om aktuella order och projekt.

Vår produktion och huvudlager i Ystad kommer att hålla stängt för utleveranser mellan den 28 December fram till och med 10 Januari 2016, vilket påverkar vårt ordinarie logistikflöde och nyinkomna order under perioden.
Behöver ni komma i kontakt med oss är vår växel dock bemannad och öppen som vanligt, helgfria vardagar 07.00-16.00.