Stäng
Huvudmeny
Snabblänkar
Stäng

Helsingborgskontoret flyttar till nya lokaler!

Nyligen påbörjade vi flytten av Helsingborgs-kontoret och snart har det sista flyttlasset gått till den nya adressen. Försäljningskontor för Heras Stängsel Helsingborg och även vårt huvudkontor. Välkomna att besöka oss i våra nya lokaler på Fältarpsvägen 396, 256 69, Helsingborg.

Under månaderna som passerat har flyttlådor packats på vår gamla adress, Knut Påls Väg 1, för att skickas till vårt nya huvudkontor inte allt för långt därifrån, på Fältarpsvägen 396. Efter många lass och mycket förberedelser är snart flytten genomförd och vi börjar sakta men säkert göra oss hemmastadda, med förhoppningen att under oktober månad vara helt i ordning i våra nya, bättre anpassade lokaler.

Heras Stängsel eftersträvar ständigt att utveckla verksamheten, för att kunna leva upp till marknadens ständigt höga krav och den efterfrågan som finns på våra system inom områdesskydd och passagereglering.

Med våra nya lokaler som i större grad än tidigare har anpassats för vårt arbete, med entreprenad- och serviceverksamhet, kommer den nya fastigheten att ge oss större möjligheter att betjäna våra kunder, både nya som gamla.

Vår förhoppning är att denna satsning kommer att stärka oss och vår verksamhet på många vis, samtidigt som den nya fastigheten kommer att vara bättre lämpad som företagets huvudkontor.

Kontaktuppgifter hittar ni här.

Heras Stängsel Helsingborg