Stäng
Huvudmeny
Snabblänkar
Stäng

Snart är det dags igen, vi närmar oss Skydd 2016

Ni har väl inte missat att det snart är dags för årets fackmässa Skydd? Säkerhetsmässan som anordnas i Stockholm vartannat år har blivit en självklarhet för oss på Heras Stängsel. Ses vi där i år?

Säkerhetsmässan Skydd går av stapeln tisdagen den 25:e oktober och pågår till och med den 27:e. Mässan kommer som vanligt att hållas på Stockholmsmässan i Älvsjö och i år förväntas fler än 200 utställare att finnas på plats. Självklar finner ni även i år oss från Heras Stängsel bland dessa.

Välkomna att titta förbi och besöka oss vid vår monter, A12:11. Liksom 2014 års uppskattade monter, håller vi det i år enkelt och ser fram emot att möta er på plats.

Vi kommer bland annat att lyfta fram delar av vårt sortiment och arbete, med anknytning till industrier och företag, arbetsområdet väg och trafik, samt det ständigt ökande miljötänket, med vår egen och branschens utveckling.

Med den något större utställningsytan på över 6000 kvm, samt ett större antal utställare än tidigare år, hoppas vi få träffa många – både nya och välbekanta ansikten.

Tänk på att registrering krävs för att besöka mässan, mer information på eventets hemsida via länken nedan:

Till eventets hemsida.

Hoppas vi ses!