Heras Stängsel är Sveriges största leverantörer av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 97 anställda i Sverige och tillhör koncernen CRH som har sin bas på Irland.

Vi på Heras söker nu en montageledare till vårt Helsingborgsdistrikt. Tjänsten är på heltid och du kommer vara placerad i Helsingborg. Att arbeta som montageledare på Heras Stängsel innebär att planera, organisera och att leda en montagegrupp som idag innefattar sju av Heras egna montörer och ett antal underentreprenörer. Planeringen avser montage av våra stängselprojekt och du kommer därför även ha nära samarbete med våra säljare och vår lageransvarig. Du kommer ha ansvar för att genomföra montagejobben i enlighet med koncernens och Heras säkerhetsriktlinjer, gällande arbetsmiljölagar samt ansvara för trivsel och välmående och att arbeten utförs på ett ekonomiskt riktigt sätt.

Vi söker dig som trivs med planering och att arbeta med projektlösningar, har stor ansvarskänsla, har lätt för att lära och är noggrann men också har erfarenhet av att arbeta med och leda andra människor. Du förstår även att kommunikation och samarbete är viktiga delar i ditt arbete och för att trivas hos oss tror vi att du som söker är positiv, prestigelös, flexibel och vill vara del av en gemenskap.

En viss utbildning är inget krav men vi ser det som meriterande om du har en utbildning i Bas U och Bas P och ser helst att du kommer från anläggnings eller byggbranschen eller liknande bransch. Vi lägger stor vikt vid att du har ett servicetänk och är en utåtriktad person som är van vid att leda andra. Att du har vana att arbeta i Excel och Word ser vi som en självklarhet och att vara bekväm med att tala och skriva på engelska är ett måste.

Som montageledare kommer du att arbeta med:

Planering utav projekt

  • Leda och utveckla din personal
  • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra projekt

Vad kan du erbjuda Heras? 

  • Kunskap inom vårt arbetsområde
  • Glädje och entusiasm
  • Vilja att lära och utveckling
  • Nytänkande som kan driva vår montagedel framåt

Vad kan Heras erbjuda dig? 

  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas
  • En internationell arbetsplats
  • Att vara del av en gemenskap

Hur ansöker du?

 

 

CV:
Personligt brev:

Låter detta som en intressant möjlighet så tveka inte att söka då vi kommer ha ett löpande urval. Under veckorna 28-31 kommer inget urval att ske på grund av semestertider.

Är du försäljare av diverse tjänster undanber vi oss din kontakt.