Heras Stängsel är Sveriges största leverantörer av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 100 anställda i Sverige och tillhör koncernen CRH som har sin bas på Irland.

Heras stängsel behöver förstärka sin service- och installationsavdelning i Helsingborg. Vi söker därför en servicetekniker med tillsättning så fort som möjligt. Tjänsten innebär service, underhåll, nyinstallation och reperation av grindar.

Ditt arbetsområde kommer att vara Skåne, Halland, södra Småland och Blekinge. Vi söker någon som ser sig som en problemlösare och som gillar att ha kundkontakt. Önskvärt är någon form av utbildning inom el eller passageteknik, erfarenhet av automatik samt att man har svagströmsbehörighet.

Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete, att arbeta utomhus samt har stor ansvarskänsla, är noggrann och självständig som person. För att trivas hos oss tror vi att du som söker är positiv, prestiglös, flexibel och vill vara del av en gemenskap.

Som servicetekniker kommer du att arbeta med:

Uppsättning och montering av grindar

  • Servning av grindar
  • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra produkter

Vad kan du erbjuda Heras?

 Kunskap inom automatik och service

  • Glädje och entusiasm
  • Vilja att lära och utveckling

Vad kan Heras erbjuda dig?

 Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus

  • Möjlighet att utvecklas
  • En internationell arbetsplats
  • Att vara del av en gemenskap

Hur ansöker du?

Gå in på https://www.heras.se/foretaget/arbeta-hos-oss/. Eller maila din ansökan till vår Regionchef i Helsingborg, nicklas.ferhm@heras.se

Låter detta som en intressant möjlighet så tveka inte att söka då vi kommer ha ett löpande urval.

Tilläggsinformation:

Heras är en del av den irländska koncernen CRH. Detta är ett globalt ledande byggmaterials grupp med över 89,000 anställda på ungefär 3,900 platser i världen.