Heras Cloud Unit (HCU)

Det finns idag många olika alternativ för att styra grindens öppning. Vilket system som passar just er bäst beror på hur grinden är tänkt att användas. Oavsett behöver ni ha minst ett system för att styra grinden/bommen.

Med HCU som primärt eller sekundärt system kan ni alltid kontrollera grinden oavsett vart ni befinner er, det gör att ni snabbt och enkelt kan öppna grinden vid akut behov men också få logg och sms om grindens status oavsett tid på dygnet eller position.
GSM som signalsystem för att öppna grinden har många fördelar, dels kräver det inga ytterligare nycklar, sändare, eller taggar och dels har ni total kontroll på era accesslistor.
Hur öppnas er grind vid en akut situation idag? Om Räddningstjänsten behöver komma in till er anläggning efter stängning?
Med GSM kan behörig person öppna grinden på distans och på så sätt undvika att fysiskt ta sig till platsen eller att det behövs en kostsam forcering av grinden.

Heras Calendar är ett av marknadens bästa årsur, kombinera med GSM och ni har fulla möjligheter vad gäller att skräddarsy styrning/villkor för er grind efter just ert behov.
Heras Alert! Är en smart tilläggstjänst som innebär att ni kan få SMS avisering vid angivna händelser.
Det kan skickas ett meddelande till ert skyddsombud om ett nödstopp aktiverats, eller platschefen kan få sms om grinden inte stängts som den skall på kvällen – ni väljer vad som skall aviseras och till vem.

Ladda ned produktblad Offert