Handel & Distribution

Kunderna är avgörande för ditt företag. Utan kunder – ingen försäljning. En konstant ström av människor som kommer och går kräver att man vet vad som händer inom sitt område. Det finns också stort värde i tillgångar att ta hänsyn till, så det är viktigt att man skyddar sin anläggning så bra som möjligt mot inkräktare.

Utmaningen är att kontrollera flödet av kunder samtidigt som du skyddar din egendom och dina varor på bästa sätt utan att förlora ett inbjudande kundbemötande.

 

I samarbetet att bedöma situationen och göra riskanalysen erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Därefter tillhandahåller vi expertlösningar för säkerheten på din anläggning. Vi ser till att din fastighet och dina varor är optimalt skyddade med lösningar där inbjudande kundmottagande förblir i fokus.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Kostnadsfri konsultation

Klicka på prickarna för att förstå hur vårt sortiment av produkter ger en säkerhetslösning.

Skjutgrindar: Delta

Skjutgrinden Delta har de senaste 30 åren, med 70000 installerade grindar, bevisat att den är pålitlig, solid och robust. Klart att Delta är populär. De kompakta prefabricerade grinddelarna får plats i små lastbilar, de passar och kan levereras i princip överallt.

Mer information

Slaggrindar: Europa

Europa är en mångsidig nyckelfärdig slaggrind och mycket lämplig för att säkert stänga tillträdet till din anläggning och passar till bland annat kommersiella byggnader.

Mer information

Rotationsgrindar: B700

Rotationsgrinden B700 är användarvänlig, solid och pålitlig och ger fotgängare tillträde med hög säkerhetskontroll. Dubbelriktad elektrisk frikoppling. Den kan erhållas med raka armar eller trombonrotorarmar och med eller utan tak.

Mer information

Elektronisk tillträdeskontroll: Access

Heras Access är den smarta och säkra metoden för att öppna och stänga din grind. Med en enkel knapptryckning i din mobiltelefon aktiverar du systemet. Grinden kan öppnas på distans för snabbt och enkelt tillträde vid en nödsituation.

Mer information

Skjutgrindar: uGate

Heras skjutgrind uGate tillhandahåller högt säkerhetsskydd och breda öppningsmått. En enkelgrind kan ge ett fritt öppningsmått på 12 meter, medan en dubbelgrind kan ge en fri passagebredd på upp till 24 meter.

Mer information

Palissader: Grence Heracles

Palissad Grence Heracles är stilren, hållbarhet och säkerhet som tillverkas med hjälp av Heras patenterade "Stent technology" som minskar miljöpåverkan genom lägre energi- och zinkförbrukning samt mindre CO2-utsläpp. Den jämna ytan som erhålls utan svetsfogar är mindre känslig för fukt och smuts.

Mer information

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

BranschlösningarVåra kunders berättelser, senaste nyheter och bloggar

Hur väljer du rätt stängsel?

Läs mer

Väl skyddade anläggningar är avgörande för Boxcomplex

Läs mer