Handel & Distribution

Kunderna är avgörande för ditt företag. Utan kunder – ingen försäljning. En konstant ström av människor som kommer och går kräver att man vet vad som händer inom sitt område. Det finns också stort värde i tillgångar att ta hänsyn till, så det är viktigt att man skyddar sin anläggning så bra som möjligt mot inkräktare.

Utmaningen är att kontrollera flödet av kunder samtidigt som du skyddar din egendom och dina varor på bästa sätt utan att förlora ett inbjudande kundbemötande.

 

I samarbetet att bedöma situationen och göra riskanalysen erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Därefter tillhandahåller vi expertlösningar för säkerheten på din anläggning. Vi ser till att din fastighet och dina varor är optimalt skyddade med lösningar där inbjudande kundmottagande förblir i fokus.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Registrera dig för en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

Kostnadsfri konsultation

BranschlösningarVåra kunders berättelser, senaste nyheter och bloggar

Waterboard De Dommel gör proaktiva säkerhetsval tack vare Connect

Läs mer

Heras lanserar efter förvärvet nytt varumärke för den danska perimeterskyddsgruppen

Läs mer

För- och nackdelar med olika sorters säkerhetsstängsel

Läs mer

Sex anledningar att ta underhåll av stängsel och manuellt manövrerade grindar på allvar

Läs mer

Hur påverkar väderförhållanden ditt säkerhetssystem?

Läs mer

Heras Säkerhetsmodell

Denna modell kombinerar de mest effektiva skyddsstrategierna för att skapa en pålitlig och praktisk säkerhetslösning för varje typ av område.

Vi använder denna modell för att tillsammans med kunden fastställa exakt vilka säkerhetsbehov de har. Utifrån dessa behov använder vi Heras expertis för att erbjuda bästa möjliga lösning.

Med hjälp av dessa scenarier tilldelas modellelementen en säkerhetsnivå. Det innebär att vi erbjuder en skräddarsydd och integrerad lösning för våra kunders alla specifika behov.

References

Experts in perimeter protection

Fysiskt områdesskydd definieras som system och teknik utformad för att skydda människor och tillgångar inom ett definierat område genom att förhindra obehöriga fysiska intrång.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denna modell uppfyller fem mål: att avgränsa området för fastigheten, avskräcka, fördröja och upptäcka oönskat intrång och att förhindra obehörigt tillträde.

I mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Det är med denna erfarenhet, kombinerat med vår personals ständiga kompetensutveckling som gör det möjligt för oss att säga att vi är ”experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.