Kritisk infrastruktur

SR-Klassat och kraschtestat områdesskydd

Vi erbjuder högsäkerhetslösningar inom fysiskt områdesskydd för kritisk infrastruktur.

Vårt omfattade produktsortiment erbjuder lösningar som är SR-klassade och kraschtestade för att möta och överträffa gällande standarder.

Skräddarsydda lösningar för optimal säkerhet

Med vår expertis inom högsäkerhetsskydd kan vi skräddarsy lösningar som uppfyller era unika behov och krav. Våra produkter är utformade med fokus på att förhindra obehörig åtkomst och skydda mot intrång.

Skydd för kritisk infrastruktur

Våra produkter och lösningar är idealiska för att säkra kritisk infrastruktur såsom elnät, vatten- och avloppsanläggningar, transportkorridorer med fler.

Oavsett om det handlar om att säkra industriella anläggningar, militära områden, flygplatser eller andra kritiska platser, så är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller era unika behov och krav.

 

Kontakta oss för rådgivning

I samarbetet för att bedöma situationen, erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Därefter tillhandahåller vi expertlösningar för säkerheten på din anläggning och vi säkerställer att du kan upprätthålla säkerhet, ekonomi och folkhälsa.

Kontakta oss idag för att utforska hur våra högsäkerhetslösningar kan hjälpa er att säkra er kritiska infrastruktur och skydda era tillgångar mot potentiella hot och intrång.

Den interaktiva illustrationen nedan visar en lösning för en typisk datacenterplats. Klicka på prickarna för att förstå hur vårt sortiment av produkter ger en säkerhetslösning.

Palissader: Grence Atlas

Palissad Grence Atlas kombinerar elegans, hållbarhet och säkerhet. Den tillverkas med hjälp av Heras patenterade "Stent technology" som minskar miljöpåverkan genom lägre energi- och zinkförbrukning samt mindre CO2-utsläpp. Den jämna ytan som erhålls utan svetsfogar är mindre känslig för fukt och smuts.

Mer information

Detektering

Heras Detektering är system och komplement för att upptäcka intrång och som förbättrar och förstärker det fysiska områdesskyddet. Heras Group erbjuder en mängd olika detektionssystem.

Mer information

Rotationsgrindar: B700

Rotationsgrinden B700 är användarvänlig, solid och pålitlig och ger fotgängare tillträde med hög säkerhetskontroll. Dubbelriktad elektrisk frikoppling. Den kan erhållas med raka armar eller trombonrotorarmar och med eller utan tak.

Mer information

Stålnätspaneler: Zenith

Zenith högsäkerhetsstängsel är ett SR-klassat stängsel som lämpar sig väl för att skydda kritisk infrastruktur som till exempel järnvägar, kraft- och värmeverk och högsäkerhetsområden.

Mer information

Vikgrind: sGate Trackless

sGate är en av Heras snabba vikgrindar. Den smarta och estetiska designen i kombination med driftsäker och högkvalitativ grindautomatik gör grinden snabb och säker.

Mer information

Fordonsbarriär 94x-serien

Heras 94x-serien är ett sortiment av tunga, dubbla och vandalsäkra vägbommar som har krocktestats i enlighet med normen PAS 68. Vägbommarna har fått enastående betyg i denna hårda test.

Mer information

Skjutgrindar: Delta

Skjutgrinden Delta har de senaste 30 åren, med 70000 installerade grindar, bevisat att den är pålitlig, solid och robust. Klart att Delta är populär. De kompakta prefabricerade grinddelarna får plats i små lastbilar, de passar och kan levereras i princip överallt.

Mer information

Läs vår guide
Hur du avgör säkerhetbehovet för datacenter

Där vissa företag behöver skydda sig mot organiserad brottslighet, har andra mer behov av skydd mot stöld, aktivister, e-spionage eller obehöriga personer.

Anläggningar kräver olika säkerhetsnivåer med specifika och skräddarsydda lösningar.

I vår guide kan du bland annat läsa om:

  • Hur du fastställer dina säkerhetsbehov.
  • Varför olika nivåer är viktiga.
  • Vilka frågor du bör ställa dig själv innan du upprättar en anläggning för datacenter.
  • Hur våra metoder kan hjälpa dig att säkra och organisera ditt datacenter.

Läs mer

Alla inlägg

Hur väljer du rätt stängsel?

Läs mer

Den holländska vattenmyndigheten Noorderzijlvest är beroende av Heras

Läs mer

En säker datacentral börjar med ett bra områdesskydd

Läs mer

BIT datacenter garanterar kontinuitet tack vare imponerande områdesskydd

Läs mer

Låg, medium eller hög: hur säker är ert datacenter?

Läs mer

Heras är en stolt partner till

Heras är en stolt partner till

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.