Offentliga platser & Rekreation

Offentliga platser där många människor träffas samtidigt har stora volymer besökare och är ofta mycket tillgängliga på olika sätt. Människor på dessa platser måste kunna känna sig trygga.

Utmaningen är att skapa en känsla av säkerhet och trygghet utan att oroa. Den offentliga funktionen, tillgängligheten, för en offentlig plats eller rekreationsplats måste upprätthållas.

 

 

 

 

 

I samarbetet för att bedöma situationen erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Därefter tillhandahåller vi förslag på säkerhetslösningar för platsen eller anläggningen. Vi skyddar diskret, säkerhet och förhindrar att oönskade hålls borta.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Registrera dig för en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

BranschlösningarVåra kunders berättelser, senaste nyheter och bloggar

Fyra tips för en effektiv hantering av godstrafik på ett logistikcenter

Läs mer

Team Jumbo-Visma behåller fokus på toppidrott med rätt områdesskydd

Läs mer

GaragePark erbjuder den säkraste förvaringsplatsen och arbetsplatsen i Nederländerna, delvis tack vare Heras

Läs mer

Heras välkomnar introduktion till reviderade standarder för automatiska grindar

Läs mer

Eric Fischer från Heras förklarar CE-märkning för grindar

Läs mer

Heras Säkerhetsmodell

Denna modell kombinerar de mest effektiva skyddsstrategierna för att skapa en pålitlig och praktisk säkerhetslösning för varje typ av område.

Vi använder denna modell för att tillsammans med kunden fastställa exakt vilka säkerhetsbehov de har. Utifrån dessa behov använder vi Heras expertis för att erbjuda bästa möjliga lösning.

Med hjälp av dessa scenarier tilldelas modellelementen en säkerhetsnivå. Det innebär att vi erbjuder en skräddarsydd och integrerad lösning för våra kunders alla specifika behov.

Mer om Heras säkerhetsmodell.

References

  • Heras Sweden Customer Case

Experts in perimeter protection

Fysiskt områdesskydd definieras som system och teknik utformad för att skydda människor och tillgångar inom ett definierat område genom att förhindra obehöriga fysiska intrång.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denna modell uppfyller fem mål: att avgränsa området för fastigheten, avskräcka, fördröja och upptäcka oönskat intrång och att förhindra obehörigt tillträde.

I mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Det är med denna erfarenhet, kombinerat med vår personals ständiga kompetensutveckling som gör det möjligt för oss att säga att vi är ”experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.