Industri

Interna processer är av avgörande betydelse i tillverkningsindustrin. Allt måste hänga ihop och ett säkert flöde är av största vikt.  I tillverkningsindustrin är stopp i verksamheten lika med förlust. Så vad som än händer måste produktionen och arbetet fortsätta utan avbrott.

I samarbetet för att riskbedöma din situation, erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Därefter tillhandahåller vi expertlösningar för säkerheten på ditt industriområde. Vi säkerställer att alla externa risker för dina interna processer stängs ute.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Kontakta oss för en  kostnadsfri rådgivning.

Klicka på prickarna med markören för att förstå hur vårt sortiment av produkter skapar ett områdesskydd.

Connect

Gör ditt områdesskydd smart med Connect, det smarta tillägget till ditt servicepaket

Mer information

Skjutgrindar: uGate

Heras skjutgrind uGate tillhandahåller högt säkerhetsskydd och breda öppningsmått. En enkelgrind kan ge ett fritt öppningsmått på 12 meter, medan en dubbelgrind kan ge en fri passagebredd på upp till 24 meter.

Mer information

Bommar: Access Pro & Pro L

Access, en serie av automatiska bommar idealiska för reglering av trafikflöden, innovativ design, låg energiförbrukning, genomgående stark konstruktion och för olika körfältsbredder.

Mer information

Rotationsgrindar: B700

Rotationsgrinden B700 är användarvänlig, solid och pålitlig och ger fotgängare tillträde med hög säkerhetskontroll. Dubbelriktad elektrisk frikoppling. Den kan erhållas med raka armar eller trombonrotorarmar och med eller utan tak.

Mer information

Palissader: Grence Heracles

Palissad Grence Heracles är stilren, hållbarhet och säkerhet som tillverkas med hjälp av Heras patenterade "Stent technology" som minskar miljöpåverkan genom lägre energi- och zinkförbrukning samt mindre CO2-utsläpp. Den jämna ytan som erhålls utan svetsfogar är mindre känslig för fukt och smuts.

Mer information

Bullerskydd: Noise Reducer

Noise Reducer bullerplank med högabsorberande mineralull är grunden till den prisvärda bullerskärmen som används med fördel utmed trafikleder och järnvägar. Bullerplankets kan anpassas både i dimension och kulör, med ett tjugotal olika standardfärger på panelerna.

Mer information

Slaggrindar: Europa

Europa är en mångsidig nyckelfärdig slaggrind och mycket lämplig för att säkert stänga tillträdet till din anläggning och passar till bland annat kommersiella byggnader.

Mer information

Stålnätspaneler: Pallas

Pallas Stålnätspanel är ett system med moderna svetsade stängselpaneler med god genomsynlighet som smälter in fint i omgivningen. Pallas är enkel att installera och finns i olika höjder och färger.

Mer information

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.