Skydda din logistikanläggning

med rätt områdesskydd och tillträdeskontroll

Att transportera människor, djur och varor från en plats till en annan bör alltid ske så effektivt som möjligt oavsett om det sker på väg, vatten, järnväg eller flyg. Detsamma gäller förvaring av värdefulla varor, både inomhus och utomhus.

Den största utmaningen? Att optimalt skydda lasten och lagring av varor och ändå arbeta effektivt för att spara tid.

 

I samarbetet för att bedöma dina behov erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Sedan tillhandahåller vi expertlösningar för säkerheten på ditt fastighetsområde eller din logistikcentral. Vi optimerar dina processer och ser till att inkräktare inte har en chans.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Registrera dig för en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

BranschlösningarVåra kunders berättelser, senaste nyheter och bloggar

Alla inlägg

Fyra tips för en effektiv hantering av godstrafik på ett logistikcenter

Läs mer

Team Jumbo-Visma behåller fokus på toppidrott med rätt områdesskydd

Läs mer

Största paketsorteringscentralen i Benelux är områdesskyddat och underhålls av Heras

Läs mer

Robusta pollare håller Schiphols bårhus säkert

Läs mer

Heras byter ut Schiphols områdesskydd

Läs mer

Heras Security Model

Denna modell kombinerar de mest effektiva skyddsstrategierna för att skapa en pålitlig och praktisk säkerhetslösning för varje typ av område.

Vi använder denna modell för att tillsammans med kunden fastställa exakt vilka säkerhetsbehov de har. Utifrån dessa behov använder vi Heras expertis för att erbjuda bästa möjliga lösning.

Med hjälp av dessa scenarier tilldelas modellelementen en säkerhetsnivå. Det innebär att vi erbjuder en skräddarsydd och integrerad lösning för våra kunders alla specifika behov.

Mer om Heras säkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysiskt områdesskydd definieras som system och teknik utformad för att skydda människor och tillgångar inom ett definierat område genom att förhindra obehöriga fysiska intrång.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denna modell uppfyller fem mål: att avgränsa området för fastigheten, avskräcka, fördröja och upptäcka oönskat intrång och att förhindra obehörigt tillträde.

I mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Det är med denna erfarenhet, kombinerat med vår personals ständiga kompetensutveckling som gör det möjligt för oss att säga att vi är ”experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.