Transport & Logistik

Att transportera människor, djur och varor från en plats till en annan bör alltid ske så effektivt som möjligt oavsett om det sker på väg, vatten, järnväg eller flyg. Detsamma gäller förvaring av värdefulla varor, både inomhus och utomhus.  Utmaningen är att skydda lasten och lagring av varor och ändå arbeta effektivt för att spara tid.

 

I samarbetet för att bedöma dina behov erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning och tillhandahåller skräddarsydda lösningar för säkerheten på ditt fastighetsområde eller din logistikcentral.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Hör av dig!

Den interaktiva illustrationen nedan visar en lösning för en typisk transport- och logistikplats. Klicka på prickarna med markören för att förstå hur vårt sortiment av produkter skapar ett områdesskydd.

Rotationsgrindar: B700

Rotationsgrinden B700 är användarvänlig, solid och pålitlig och ger fotgängare tillträde med hög säkerhetskontroll. Dubbelriktad elektrisk frikoppling. Den kan erhållas med raka armar eller trombonrotorarmar och med eller utan tak.

Mer information

Stålnätspaneler: Pallas

Pallas Stålnätspanel är ett system med moderna svetsade stängselpaneler med god genomsynlighet som smälter in fint i omgivningen. Pallas är enkel att installera och finns i olika höjder och färger.

Mer information

Skjutgrindar: Delta

Skjutgrinden Delta har de senaste 30 åren, med 70000 installerade grindar, bevisat att den är pålitlig, solid och robust. Klart att Delta är populär. De kompakta prefabricerade grinddelarna får plats i små lastbilar, de passar och kan levereras i princip överallt.

Mer information

Bommar: Access Pro & Pro L

Access, en serie av automatiska bommar idealiska för reglering av trafikflöden, innovativ design, låg energiförbrukning, genomgående stark konstruktion och för olika körfältsbredder.

Mer information

Vikgrind: sGate Trackless

sGate är en av Heras snabba vikgrindar. Den smarta och estetiska designen i kombination med driftsäker och högkvalitativ grindautomatik gör grinden snabb och säker.

Mer information

Elstängsellarm

Heras elstängsellarm, som kan monteras på nya och befintliga stängsel och grindar, avskräcker, upptäcker och fördröjer inkräktare utan att kompromissa med utseendet på stängsel. Det finns i olika utföranden och med en rad olika tillbehör och extrautrustning. Heras elstängsellarm kan konfigureras för att integreras med andra, nya eller befintliga lösningar.

Mer information

Där vissa företag behöver skydda sig mot organiserad brottslighet, har andra mer behov av skydd mot stöld, aktivister, e-spionage eller obehöriga personer.

Anläggningar kräver olika säkerhetsnivåer med specifika och skräddarsydda lösningar. Läs mer om hur du skyddar din logistikanläggning.

I vår guide kan du bland annat läsa om:

  • Hur du minimerar risker
  • Vilka frågor ska ni ställa er själva innan ni börjar utforma er anläggning.
  • Hur våra metoder hjälper er att skydda och utforma er anläggning.

Skicka kostnadsfri guide till mig

Läs mer om tips och råd, våra projekt etc.

Alla inlägg

Hur väljer du rätt stängsel?

Läs mer

Fyra tips för en effektiv hantering av godstrafik på ett logistikcenter

Läs mer

Team Jumbo-Visma behåller fokus på toppidrott med rätt områdesskydd

Läs mer

Största paketsorteringscentralen i Benelux är områdesskyddat och underhålls av Heras

Läs mer

Robusta pollare håller Schiphols bårhus säkert

Läs mer

Heras är en stolt partner till

Heras är en stolt partner till

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.