Kritisk infrastruktur & Försörjning

För system, nätverk och funktioner som håller vårt samhälle igång är det viktigt att vara i drift 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Dessa organisationer garanterar ju vår säkerhet, ekonomi och folkhälsa. Om en av dessa faller kommer det att få enorma konsekvenser för hela landet.

Säkerheten för viktig infrastruktur och dess funktioner har bara ett mål: att hålla oönskade människor ute och se till att de inte kan göra någon skada.

 

 

 

I samarbetet för att bedöma situationen, erbjuder vi pålitlig och engagerad rådgivning. Därefter tillhandahåller vi expertlösningar för säkerheten på din anläggning och vi säkerställer att du kan upprätthålla säkerhet, ekonomi och folkhälsa.

Behöver du hjälp med att bygga ditt områdesskydd? Registrera dig för en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

BranschlösningarVåra kunders berättelser, senaste nyheter och bloggar

Färgglatt stängsel från Heras säkrar ny förskola

Läs mer

Hösten är på väg! Hur ni förebygger skador på era stängsel, tillträdes- och detektionssystem

Läs mer

Inbrotten ökar när företagen satsar på cybersäkerhet

Läs mer

Huvudsakliga ​förändringarna av Heras produkter

Läs mer

Så håller Helsingborgs stad hoten borta

Läs mer

Heras Säkerhetsmodell

Denna modell kombinerar de mest effektiva skyddsstrategierna för att skapa en pålitlig och praktisk säkerhetslösning för varje typ av område.

Vi använder denna modell för att tillsammans med kunden fastställa exakt vilka säkerhetsbehov de har. Utifrån dessa behov använder vi Heras expertis för att erbjuda bästa möjliga lösning.

Med hjälp av dessa scenarier tilldelas modellelementen en säkerhetsnivå. Det innebär att vi erbjuder en skräddarsydd och integrerad lösning för våra kunders alla specifika behov.

Mer om Heras säkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysiskt områdesskydd definieras som system och teknik utformad för att skydda människor och tillgångar inom ett definierat område genom att förhindra obehöriga fysiska intrång.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denna modell uppfyller fem mål: att avgränsa området för fastigheten, avskräcka, fördröja och upptäcka oönskat intrång och att förhindra obehörigt tillträde.

I mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Det är med denna erfarenhet, kombinerat med vår personals ständiga kompetensutveckling som gör det möjligt för oss att säga att vi är ”experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.