Tillbehör: Slag- & vikgrindsautomatik

Grindautomatik av högsta kvalitet för svenskt klimat

Robust och driftsäker grindautomatik som levereras i flera utföranden för att passa de flesta typer av grindar i slag- och vikgrindsutförande.

Alla komponenter, till exempel länkarmar och kuggstänger, är anpassade för att uppnå en mjuk start och inbromsning samt låsning i stängt läge.

Heras grindautomatik har tillverkats och utvecklats för det nordiska klimatet och kan anpassas med valfria funktioner och styrningar. Vi hjälper gärna till med vägledning för bästa slutresultat.

Grindautomatik anpassad för det nordiska klimatet. Anpassningsbar efter förutsättningar och önskemål, för slaggrindar och vikgrindar.

Experts in perimeter protection

Fysiskt områdesskydd definieras som system och teknik utformad för att skydda människor och tillgångar inom ett definierat område genom att förhindra obehöriga fysiska intrång.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denna modell uppfyller fem mål: att avgränsa området för fastigheten, avskräcka, fördröja och upptäcka oönskat intrång och att förhindra obehörigt tillträde.

I mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Det är med denna erfarenhet, kombinerat med vår personals ständiga kompetensutveckling som gör det möjligt för oss att säga att vi är ”Experter på områdesskydd”.

Behöver du råd och hjälp med lösning för ditt områdesskydd?
Be om rådgivning med en av våra experter.