Tillbehör: TS 83 Dörrstängare

Användarkomfort med enkelt tillträde

Dörrstängare

TS 83 dörrstängare med standardarm kan användas på nästan alla dörrstorlekar och användningsområden. Variabla modeller som är lämpliga för ett brett spektrum av tillämpningar och även kan förses med stängningsfördröjning och särskilt antikorrosionsskydd.

Dörrstängare med tänkande öppningsbroms

Enkel att installera och ännu enklare att ställa in. Dörrstängaren för nästan alla dörrstorlekar och -tillämpningar. Decennier av erfarenhet kom till användning när dörrstängaren TS 83 utvecklades, vilket har resulterat i hög användarkomfort och enkelt tillträde i kombination med ett brett spektrum av funktioner.

Perfekt lösning för alla krav

TS 83 dörrstängare passar till nästan alla dörrstorlekar och -designer och kan till och med levereras med optimerad antikorrosionsskydd särskilt för ytterdörrar (AC-version).

Andra enastående egenskaper är den enkla installationen och den utmärkta produktkvaliteten.

  • Justerbar stängningskraft och hastighet
  • Med stängningsfördröjning som tillval
  • Tidlös design
  • Snabb och enkel installation
  • Beprövad kvalitet

Experts in perimeter protection

Fysiskt områdesskydd definieras som system och teknik utformad för att skydda människor och tillgångar inom ett definierat område genom att förhindra obehöriga fysiska intrång.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denna modell uppfyller fem mål: att avgränsa området för fastigheten, avskräcka, fördröja och upptäcka oönskat intrång och att förhindra obehörigt tillträde.

I mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Det är med denna erfarenhet, kombinerat med vår personals ständiga kompetensutveckling som gör det möjligt för oss att säga att vi är ”Experter på områdesskydd”.

Behöver du råd och hjälp med lösning för ditt områdesskydd?
Be om rådgivning med en av våra experter.