Arkitekter och konsulter

Vid projektering av nya eller befintliga byggnationer är det en stor fördel att redan vid ett tidigt skede även fundera på hur det fysiska områdesskyddet ska utformas. Vid hjälper dig som arkitekt, ingenjör, konsult eller beställare med rådgivning och support inför din projekt. Bland annat ger vi råd gällande tolkning av lagar och regler från myndigheter och försäkringsgivare eller viktiga aspekter att ta hänsyn till gällande tillgänglighet.

Heras är ett ISO 9001-certifierat företag, ett europeiskt premiumvarumärke inom områdesskydd. Vi strävar ständigt efter att förbättra vår leverans av högkvalitativa skyddssystem och våra tjänster samt att stärka vår marknadsledande position i hela Europa.

Vi förstår behovet av att göra din upplevelse med oss ​​så enkel och effektiv som möjligt. Vårt erfarna team ger råd om produkter, har branschkunskapen och ger dig kostnadseffektiva lösningar. Med omfattande erfarenhet inom en rad projekt, kan vi leverera ideala stängselsystem för olika budgetar och med olika lösningar.

Vi strävar efter att förenkla processen i så hög grad som möjligt. Därför har vi lättillgängliga stödjande dokument för nedladdning med ett enkelt klick. Tillgängliga dokument kan vara produktblad, broschyrer, manualer, installationshandböcker och CAD-ritningar. Dessa återfinns under respektive produkt.

Om du önskar ytterligare dokumentation hjälper vi gärna till.

Nerladdning av Heras produktinformation

Hur kan vi hjälpa dig?

Områdesskydd är en utmaning för alla företag. Det innebär alltid ett antal steg, vi hjälper dig hitta rätt lösning.

Med hjälp av Heras Säkerhetsmodell bedömer vi först hot och risker och vilka värdefulla tillgångar du vill skydda. Efter genomförd riskanalys bedömer vi tillsammans hur dessa scenarier kan förhindras med en tidslinjeanalys. Slutligen väljer vi vilka åtgärder du kan vidta för att ha rätt säkerhet för din verksamhet. Genom att följa dessa steg hjälper vi företag i olika branscher att ta säkerheten till en högre nivå. Naturligtvis vill vi gärna också hjälpa dig med detta.

Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt?
Registrera dig för en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.