Service och underhåll på ditt områdesskydd håller igång din verksamhet

Heras erbjuder skräddarsydda service- och underhållslösningar som säkerställer att din produktprestanda och säkerheten på din anläggning alltid är optimerad. Våra servicepaket garanterar också att du alltid följer allmänna bestämmelser och standarder.

Heras erbjuder följande servicepaket: Essential, Premium, Premium VIP med möjlighet att lägga till vår molntjänst Connect.

Klicka på knappen nedan för att hitta den lösning som passar ditt företag.

Fördelar med service och underhåll från Heras

  • Snabba svarstider med rabatt på reservdelar
  • Servicelösningar för hela ditt områdesskydd
  • Minskad risk för driftstopp eller osäkra situationer
  • Garanterar att du uppfyller fastställda bestämmelser och standarder.
  • Förlängd livslängd på din installation
  • Anpassade servicelösningar för ditt företags behov
  • Välj till vår molntjänst Connect för fjärrövervakning av dina tillträdespunkter via app eller portalen Heras Cloud Portal.

Vi hjälper dig att göra ditt val
Begär en kostnadsfri konsultation

Varför service och underhåll?

Att regelbundet utföra underhåll och service på dina tillträdespunkter är viktigt för att garantera alla användares säkerhet och optimal funktionalitet.

När du tecknar en av våra service- och underhållslösningar tar vi hand om alla nödvändiga inspektioner, service och underhåll på dina Heras tillträdessystem (eller andra märken) årligen och minimerar därmed risken för funktionsstörningar samt uppfyller den obligatoriska europeiska standarden NEN-EN 1324-1 och maskindirektivet.

Du kommer också att dra nytta av rabatt på reservdelar, förlänga livslängden på installationen och spara kostnader på kort sikt och lång sikt.

Lägg till vår molntjänst Connect för GMS-styrning av dina automatiserade tillträdespunkter, smart styrning via app, fjärrövervakning, statusmeddelanden m.m.