Service och underhåll på ditt områdesskydd håller igång din verksamhet

Att regelbundet utföra underhåll och service på dina tillträdespunkter är viktigt för att garantera alla användares säkerhet och att produkterna fungerar optimalt.

 

Vi erbjuder allt från grundläggande servicepaket till skräddarsydda servicelösningar för just ert företags behov. Våra servicepaket garanterar också att du alltid följer allmänna bestämmelser och standarder.

När du tecknar en av våra service- och underhållslösningar tar vi hand om alla nödvändiga inspektioner, service och underhåll på dina Heras tillträdessystem årligen och minimerar därmed risken för funktionsstörningar samt uppfyller den obligatoriska europeiska standarden NEN-EN 1324-1 och maskindirektivet.

Heras erbjuder följande servicepaket: Essential, Premium, Premium VIP. Lägg till vår molntjänst Connect för fjärrstyrning (GMS-styrning) och övervakning av dina automatiserade tillträdespunkter via app eller Heras Cloud Portal.

Klicka på knappen nedan för att hitta den lösning som passar ditt företag.

Fördelar med att teckna ett serviceavtal

  • Snabba svarstider med rabatt på reservdelar
  • Rabatt på reservdelar
  • Servicelösningar för hela ditt områdesskydd
  • Minskad risk för driftstopp eller osäkra situationer
  • Garanterar att du uppfyller fastställda bestämmelser och standarder.
  • Förlängd livslängd på din installation
  • Anpassade servicelösningar för ditt företags behov
  • Välj till vår molntjänst Connect för fjärrövervakning av dina tillträdespunkter via app eller portalen Heras Cloud Portal.

Vi hjälper dig att göra ditt val
Begär en kostnadsfri konsultation

Heras – ett självklart val för världsledandet logistikföretaget DHL


– Vi har jobbat länge med Heras och vi har ett smidigt och tryggt samarbete. Kunder till oss har höga krav på TAPA-certifiering och vill ha ett bra områdesskydd av god kvalitet – därför är Heras ett självklart val, säger Toni Larsson, på DHL
.

På DHL i Västberga har Heras monterat områdesskydd på 13 000 kvm stora området där logistikcentralen är beläget. Förutom hjälp med rådgivning och installation av områdesskyddet har DHL även valt att teckna serviceavtal hos oss.

– Med Heras områdesskydd känns det tryggt att bedriva verksamhet som logistikföretag. Det passerar ca 260 lastbilar dagligen via grindarna. Därför har vi tidsslotar där lastbilarna planeras in, och stoppas detta av en trasig grind kan det innebära stor påverkan på vår verksamhet, avslutar Toni Larsson.