Om Heras

Heras är en europeisk ledande helhetsleverantör av permanenta och tillfälliga lösningar för områdesskydd. Vi är verksamma globalt och har mer än 1100 högkvalificerade experter.

Experter på områdesskydd

Vi designar, tillverkar, installerar och underhåller områdesskyddslösningar för kunder inom företag, samhälle, industrisektorer och byggsektorn. Våra områdesskyddslösningar består av produkter och tjänster, inklusive avgränsning, tillfälliga stängsel, tillträdeskontroll, detektering och integrerade system tillsammans med projektledning, integration, installation och service.

Koncerntillhörighet & Historia

Heras grundades av Frans Ruigrok i Nederländerna 1952. Heras i Sverige grundades 1990 men gick då under namnet Tuvan-stängsel. Företaget såldes och bytte namn i mars 2007 och tillhör nu Heras Group med säte i Nederländerna.

Vi har i dag omkring 100 medarbetare fördelat på åtta försäljningskontor runt om i Sverige. Både produktutveckling och produktion sker i våra fabriker i Holland. Förutom att erbjuda en totalbredd i sortimentet för områdesskydd och tillträdeskontroll, har vi skapat en flexibel och kundorienterad organisation, som gör sitt bästa för att tillmötesgå kundernas önskemål. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt nya specialanpassade lösningar.

Läs mer om vår historia här: Vår historia – Heras Sverige

Vårt åtagande för ESG

Vår värld står inför många utmaningar. Kostnaden för att leva ökar snabbt, klimatet förändras, samhället blir allt mer polariserat, och vi håller på att ta slut på naturresurser – bara för att nämna några få.

På Heras tar vi vårt ansvar för att adressera dessa globala utmaningar på allvar. Vi vill göra vårt för att möta dessa utmaningar – genom att arbeta tillsammans med alla våra partners i vår värdekedja. Läs mer här: Vårt ESG-arbete – Heras Sverige