Heras – Vi är specialister på områdesskydd och passagekontroll

Sedan 1952 har Heras Group utvecklats från sina nederländska rötter inom stängsel till en heltäckande leverantör av områdesskyddslösningar, med verksamhet i 12 länder. På koncernen arbetar för närvarande fler än 1100 högkvalificerade experter. Tillsammans designar, tillverkar, installerar och servar vi områdesskyddslösningar inom företags-, gemenskaps- och industrisektorerna. Syftet med skyddet är att hålla människor, fastigheter och objekt trygga och säkra. Detta är grunden för Heras.

Vi värdesätter våra kunder genom att arbeta på ett etiskt sätt och behandla dem med integritet. Vi skyddar våra medarbetare genom att garantera säkra arbetsförhållanden och miljön via fokuserade kontrollprogram för energi och utsläpp. Vårt mål är att bli Europas ledande varumärke för områdesskydd, bevisat av vårt engagemang, vår expertis och tillförlitlighet. Varje dag sätter vi skydd i centrum för vår verksamhet för att skydda dina värdefulla tillgångar.


Broschyr: Om oss


Kvalitetsleverantör

Som Sveriges största leverantör av områdesskydd och passagekontroll och en internationell koncern med stor erfarenhet och ekonomisk styrka har vi de resurser som krävs för att hålla konkurrenskraftiga priser. Vi har snabba leveranser och ett sortiment som hela tiden utvecklas och anpassas till marknadens, allt högre ställda krav på områdesskydd och passagekontroll.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Affärsidé

Heras skall leverera och montera områdesskydd med rätt kvalitet till rätt prisnivå.
Heras skall utveckla och anpassa sig enligt marknadens och Byggproduktförordningens krav på områdesskydd.

Ledord/Mål

Vi skall öka trivseln och arbeta säkert. Därigenom uppnår vi nöjda medarbetare, vilket leder till ökad lönsamhet för företaget.