Vi söker stängselmontörer!

Hög orderingång i Jönköping gör att Heras expanderar och behöver anställa fler medarbetare. Just nu söker vi flera stängselmontörer, som gärna har några års erfarenhet i branschen inom entreprenad eller bygg.

– Många tror att vi enbart arbetar med stora industriprojekt, men så är det inte. Vi gör alla typer av jobb som har med områdesskydd att göra; från stängsel till förskolor och bollplaner, till mer avancerade montage på exempelvis kraftanläggningar. Under de senaste åren har kraven blivit allt högre och vi har gått mot att bli ett högsäkerhetsföretag, förklarar Henrik Sonnerby, Heras regionchef i Jönköping.

– Hos oss jobbar våra montörer alltid i team. Vi monterar olika typer av staket och grindar vid våra kunders fastigheter. I jobbet ingår också förberedelser för att kunna sätta upp staket och grindar, vilket medför en hel del fysiskt arbete med grävning och markarbete.

Heras i Jönköping är idag ett härligt gäng – och du som kommer med där får ett roligt och spännande jobb med mycket goda arbetsvillkor. Oavsett roll jobbar du självständigt med frihet under ansvar.

Läs mer om tjänsten som montör på vår karrirärsida: Montörer Jönköping – HERAS AB (teamtailor.com)

Är du intresserad?

Kontakta rekryterande chef Fredrik Strang på 073-824 41 89 eller fredrik.strang@heras.se